Bedankt
voor je inzending!

Kom je deze kerstvakantie bij ons in het LAM museum in feeststemming?

Je kunt ook nú al aan de slag.

Cadeautje voor de kerstvakantie

Download het knutselpakket voor iedereen tussen de 5 en 105 jaar jong en maak jouw eigen feesttafel in de stijl van kunstenaar Bart Eysink Smeets. Een eindejaarscadeautje van het LAM museum!

Geen printer? No worries, in de kerstvakantie kun je een papieren versie bij ons in het LAM museum ophalen.

Van feesttafel tot

Kunstwerk

PSSST!
Boek jouw sessie met kunstenaar Bart Eysink Smeets én herbeleef jouw ultieme kerstavond!

herbeleef jouw ultieme kerstavond!

In de kerstvakantie gaat kunstenaar Bart Eysink Smeets in één-op-één sessies terug naar jouw ultieme kerstavond. Wat werd er gegeten? Van welke borden en met welk bestek? En wat lag er eigenlijk op tafel? Bart speurt net zo lang op internet tot hij precies dat ene Boerenbont- of Wedgwoodbordje vindt. Hij print en knipt jouw servies, tafelkleed, kerstversiering en gerechten en maakt er een (te) gek stilleven van. Het resultaat is een uniek kunstportret van jou en jouw familie zonder dat jullie te zien zijn.

Bart Eysink Smeets werkt op woensdag 28 december, donderdag 29 december, vrijdag 30 december, woensdag 4 januari, donderdag 5 januari, vrijdag 6 januari, zaterdag 7 januari en zondag 8 januari in het LAM museum.

Of: Dek je eigen feesttafel in de stijl van Bart Eysink Smeets

Geen tijd of zin in zo’n sessie met de kunstenaar? Dek je eigen feesttafel in de stijl van Bart Eysink Smeets en ga ermee op de foto. Dat wordt een familiekiekje om in te lijsten! Natuurlijk mag je ook meekijken over de schouder van Bart terwijl hij aan het werk is.

Zien we je in de kerstvakantie? Boek hier alvast je tickets*!

*Omdat het leven al duur genoeg is, en al helemaal in december, nodigen we je uit om gesponsord te komen. Zo krijg je het bezoek helemaal cadeau, zie het als een kerstgeschenk van onze sponsors!

één-op-één sessie boeken

Met Bart Eysink Smeets!

Selecteer je voorkeursdataMeerdere selecties mogelijk
Je ontvangt van ons een reactie met mogelijkheden op basis van beschikbaarheid.

Goed om te weten

Een sessie met Bart duurt 2 tot 3 uur. Om de sessie voor te bereiden, vraagt Bart je van tevoren foto’s van jouw kerstavond door te sturen. Wil je als gezin of ander groepje meedoen? Zorg dan dat er in ieder geval één persoon de geplande 2 tot 3 uur geconcentreerd aanwezig kan zijn bij Bart in het museum.

Na jouw aanmelding laten we je weten of je geselecteerd bent. Dank voor je interesse en wellicht tot binnenkort!